Winkelwagen

VerzendkostenVerzendkosten

 
CMDIEREN maakt gebruik van postNL voor het versturen van uw bestelling. 

De verzend- en bezorgkosten bedragen per bestelling:
Totaal bestelbedrag tot 30,00 euro :                  4,95  euro incl.btw.
Totaal bestelbedrag vanaf 30,00 euro:               geen verzendkosten
.

De in de webshop genoemde prijzen zijn allen vermeld in Euro en inclusief BTW. De vermelde verzendkosten zijn gebaseerd op leveringen binnen Nederland. 
Voor informatie over mogelijkheden voor verzending naar EU-landen en overige landen kunt u contact opnemen met CMDIEREN.  


Betalen ontvangst bestelling

Wanneer u kiest voor vooruitbetaling, vragen wij u vriendelijk om het bestelnummer dat u per email van ons ontvangt als betalingskenmerk op te geven. 
Wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt de bestelling direct in behandeling genomen en ontvangt u doorgaans binnen 10 werkdagen uw bestelling aan huis.

Wanneer u kiest voor betalen via ideal, wordt de bestelling direct in behandeling genomen en ontvangt u doorgaans binnen 10 werkdagen uw bestelling aan huis.
Wij proberen al onze producten vanuit voorraad te kunnen leveren. Indien een besteld artikel onverhoopt niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn.

Mancolevering

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

Retourneren

Als u een product gekocht hebt waarmee u niet tevreden bent, kan het worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. Neem eerst contact met ons op en meld de reden waarom u het product wilt retourneren. Na ontvangst van het product beoordelen we of aan de onderstaande voorwaarden voldaan is. Als dat het geval is, wordt het aankoopbedrag op de gewenste bankrekening teruggestort. De verzendkosten worden niet vergoed.

Bij retourneren gelden de volgende voorwaarden: 

De factuur wordt met de retourzending aan ons meegestuurd (dit is de e-mailbevestiging die automatisch wordt toegestuurd na het plaatsen van uw bestelling in de webwinkel). 
Het product is ongebruikt, schoon (dus ook haarvrij!) en in nieuwstaat. 
Het product is ingepakt in de originele verpakking met eventuele productlabels en andere toebehoren. 
Gesealde producten zijn onbeschadigd en ongeopend. 
Het pakket is voldoende gefrankeerd! Niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door ons worden geweigerd!